Travian Yardımcı Programı (Travian Assistant)

Program Link
http://rapidshare.com/files/263381439/trv.zip










Bir kahvenizi içerim artık. Sadece 1$ ile katkı sağlayın ve program gelişsin.
Not: Paypal ile 1$ ödeme yaparken açıklama bölümüne mail adresinizi de yazmayı unutmayın. Böylece program yeniliklerinden ilk olarak siz haberdar olacaksınız(Son 60 gün içinde bağış yapanlar için geçerli).

28 Ağustos 2008 Perşembe

Travian Programı Duyurdu

Duyuru:
Yardımcı programlar kullanarak, oyun içerisinde kendilerine çıkar sağlayan hesaplar, bugünden itibaren tespit edilerek silinmektedirler. Böyle bir sorunla karşılaşmamaları için bütün üyelerimizin bu tür yazılımlardan uzak durmalarını tavsiye ediyoruz.

Yukarıdaki yazı travian ana sayfasında yer aldı, tabi mh ler bu kadar kişiyi takip edemeyecekleri için gözdağı vermeye çalışıyorlar, kimse korkmasın, program explorer ı emüle ettiği için kimse sizin program kullandığınızı anlamayacaktır

4 yorum:

Unknown dedi ki...

arkadaşım programın saldırı kısmı travianın yeni versiyonunda çalışmıyor, ünitenin seviyesini yükseltebiliyosun, ama verdiğin saldırı emirlerini yerine getiremiyor.

Unknown dedi ki...

ben programı kurdum fakat sürekli internet explorer komut dizini hatası veriyor...ne yapmalıyım sizin yazdınız bi forum var ordaki programı kurdum aynısını ondada yaptı...

Yasal dedi ki...

Teşekürler.

Umtaaka7 dedi ki...

Travian Program

 
Loto Spor Toto İddaa Sayısal Loto Süper Loto Şans Topu On Numara Loto, Toto, İddaa, Şans, Oyun