Travian Yardımcı Programı (Travian Assistant)

Program Link
http://rapidshare.com/files/263381439/trv.zip










Bir kahvenizi içerim artık. Sadece 1$ ile katkı sağlayın ve program gelişsin.
Not: Paypal ile 1$ ödeme yaparken açıklama bölümüne mail adresinizi de yazmayı unutmayın. Böylece program yeniliklerinden ilk olarak siz haberdar olacaksınız(Son 60 gün içinde bağış yapanlar için geçerli).

28 Ağustos 2008 Perşembe

Programla İlgili Bazı Cevaplar ve Taktikler

Soru: Bu programı köyünü mh kilitledi diye mi yayınlıyorsun?
Cevap: Aslında ben s7 de oynarken bu programı geliştirdim. s9 da oynamayacaktım fakat s7'deki arkadaşlarımızla sözleştik ve s9 da oynamaya başladık. Yoksa s7'deki köyümü kapatınca programı dağıtacaktım. Nasip bu zamanaymış mh bahane oldu. Amacım bir oyunda bu kadar insanın vaktinin gitmesini engellemek, ilk başta da kendimin.

Soru: Bu program niye böyle küçük, virüs olmasın?
Cevap: Bu soruya hayret ediyorum, virüssüz olunca büyük mü oluyor :) Halbu ki virüs de bir kod ve eklendiği programda az veya çok bir yer kaplar. Velhasıl benim verdiğim linklere güvenebilirsiniz.

Soru: Kurulum gerekiyor mu?
Cevap: Hayır, .Net 2.0 olması bilgisayarda yeterli. alttaki linkten .net 2.0 indirilebilir
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5

Soru: Talimatları verdim ama vaktin gelmesine rağmen hala bir hareket yok?
Cevap: Başlat butonuna basman gerekiyor :)

Soru: Program açılır açılmaz login ekranında devamlı takılıyor ve yeniliyor login ekranını?
Cevap: programı kapatın ve explorerdan bir kere hesabınıza login olun

Soru: Uzak mesafaye asker gönderirken program uyarı veriyor?
Cevap: Bunu yanlışlıkla -+ olayını unuturum diye programa eklemiştim, sorun olmaz eminseniz tamam deyin

Soru: Bu programı kullanmak yasak mı, yakalnırmıyız?
Cevap: Evet yasak, MH denen çobanlar insanların uyanmasını engellemek için uğraşıyor. Halbuki bu programa belirli saatlerde görev verme koysalar insanlar sabahlara kadar oyun başında kalmazlar. Koymazlar çünkü bu tür şeylerden para kazanma derdindeler. Eğer çok abartırsanız yakalanma ihtimaliniz var. Yani ben her 400 dk da bir 100 e yakın köye farklı zamanlarda asker gönderiyordum yani her 10 sn de bir program asker gönderiyordu. mh takip etmiş ve program kullandığım kanısına varmıştı. Ama mh ye mesaj gönderince açılıyor. Tabi tamamen varsayım üzerine yapıyor. Çünkü program Explorer kullanıyor ve butona basma ve kutuya yazı yazmayı simüle ediyor. Herhangi bir script kullanmıyor. MH programatik olarak yakalaması imkansız. Ancak takip ederse ve sizde bir anormallik görürse kilitleyebilir.

Soru: Sen kimsin, traviana düşman mısın?
Cevap: Ben 8 senelik bir yazılımcıyım, arkadaşların bu oyunda çok zaman harcadıklarını gördüm biraz takıldım ve bu basit programı geliştirdim. Daha da oynamıyorum. Kimseye düşman değilim. Ama Travian anasayfasında en çok türklerin bu oyunu oynadığını görünce üzülüyorum. İlimde ileride olmamız gerekirken bu tür konularda öndeyiz.

Soru: Bu oyun hile ve haksızlık aracı değil de ne?
Cevap: Benim düşüncem bazı görevlerin önceden verilerek ileriye dönük stratejiyi belirleyebilecek olması. Bence bu hile değil. Adamın biri gece yatmadan asker gönderiyor ve savunma askeriniz yoksa sabaha kadar bekleyip askerinizi saldırı gelmeden çekmeniz gerekiyor. Niye akşamdan söyleyemiyorum. Şu saatte askerimi şuraya gönder diye. Esas hile multi köyler açarak kendisine hammadde göndermek şeklinde olur. Veya altın satın alarak elindeki fazla hammaddeyi Npc ile değiştirmek sizce paralı hile değil mi? O zaman parası olana hile serbest, olmayana yasak mı? Yazdığım program sayesinde oyuncu görevleri programlayıp rahat rahat uykusuna bakacak. Sizce bu adil değil mi? Değilse kendiniz bilirsiniz. Ben o şekilde düşünüyorum. Programdan maddi hiçbir beklentim yok, okul zamanı yaklaşıyor. Okula giden oyuncular dua etsin yeter.

Soru: Başka köyüme girersem işlemler oradan yapılıyor. Bunu nasıl engelleriz?
Cevap: Her köyünüzün bir ID'si vardır. Bu köy id'sini programa girerek o köyünüzden işlem yapmayı sağlayabilirsiniz.

13 yorum:

necim dedi ki...

ben senin video da gösterdiklerini yaptım ve görev listesind göründü ve görev bitti ama olmadı seviye yükselt diyorum listeye yerleşiyor ve bitiyor ama yükselmiyor başlatıda yapmışım sorun ne bütün gerekli programlar yüklü

Travian Yardımcı Programı dedi ki...

Asker gönderme yeteri kadar asker yoksa 15 dk kadar her 15 sn de bir deneme yapar, ama asker üretme ve seviye yükseltmede o an yapabiliyor ise yapar yani hammadde yetiyorsa yapar tekrar denemez. o yüzden hammadde yeterli değilse görevi kaldırır ve diğer görevi bekler. Hammadde yeterli ama yine de yapmıyor mu?

MoNo dedi ki...

usta ben bişey sormak istiyorum, şimdi bu görevleri sıraladık ya, programı açık bırakmamız gerekiyor değil mi? yani kapatınca tüm görevler gidiyor?

Travian Yardımcı Programı dedi ki...

programın açık kalması gerekiyor, kapatacağınız zaman görevleri kaydedebiliyorsunuz. esasen bunu travianın kendisi yapsa dediğiniz şekilde görevi verip kapatsanız ne güzel olurdu

fuat dedi ki...

Abi şimdi sen bu programı şu şekilde yapsan olmazmı yapamazmısın?

*Biz saldırılacak kordinatları ve her kordinat başına gönderilecek asker sayısını girsek , baştan başlayarak devamlı olarak onlara saldırsa ? sona geldiğinde geri başa dönse ? Böyle çok fazla yararlı olmuyor...Bloğu hala aktif olarak kullanıyorsundur inşallah..

rewshenbir dedi ki...

selam ben travianeasy.go-forum.net sitesnin ve programının yapımcısıyım sizinle msn de konuşabilirmiyim belki seninle brilikte guzel bir çalışma hazırlarız msn adresim : travianeasy@hotmail.com

Travian Yardımcı Programı dedi ki...

http://rapidshare.com/files/206745230/TRVSource.rar.html

Source Kod burada, Open Source bir yazılım yapıp buradan paylaşalım. Herkesin elini taşın altına koyması dileğiyle iyi oyunlar

fizikçiniz dedi ki...

kardeş ben programını kullanıyorum ve çok faydasını görüyorum. ancak veilen emirlerin o anda açık olan köyden gerçekleştirilmesi işi bazen uzatıyor. şöyle ki benim merkez köyümle diğer köyümün arası 5 saat ben 2.köyden çevremdeki köylere sürekli saldırı düzenliyorum bilgisayarı gündüz de açık bırakıp işe öyle gidiyorum. temsilcim kendi bilgisayarından köyleri kontrol edip de enson merkez köye bakıp çıkarsa merkezden 5 saat uzaklığa saldırılar başlıyor evdeki bilgisayardan. saldırı yapılacak veya üretim yapılacak köyün koordinatını verme gibi bir ekleme yapılabilir mi?

ayrıca programın kaynak kodlarına rapidden ulaşamadım. galiba problem var...

Travian Yardımcı Programı dedi ki...

http://www.megafileupload.com/en/file/91526/TRVSource-rar.html

http://www.2shared.com/file/5150374/3006a0d2/TRVSource.html

http://rapidshare.com/files/212259112/TRVSource.rar.html

linkleri yeniledim. programa köy id'si verebiliyorsun bu şekilde istediğin köyüne giriş yapıp o şekilde işlem yapabiliyor.

Unknown dedi ki...

travianın yeni sürümüne uyanı yokmu:S

DarkNness dedi ki...

Programınızı bizlere sunduğunuz için çok sağolun, gerçekten ücretli proramlardan çok daha iyi ve kullanışlı ancak travianın yeni sürümünde çalışmıyor örneğin askerleri hedefe yollarken yağmayı da seçsek saldırıyı da yine de hedefe destek olarak yolluyor askerlerimizi, programı tekrar çalışır duruma getirebilir misiniz

Unknown dedi ki...

Dostum delidede benim ve senle tanıştığımı hatırlamıyorum ama olsun dost görünmek sevindirdi beni. program açıkken benim köy bazen log out oluyor neden acaba?

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
 
Loto Spor Toto İddaa Sayısal Loto Süper Loto Şans Topu On Numara Loto, Toto, İddaa, Şans, Oyun